Webinar Investeringsfonds Duurzame Landbouw

Op vrijdag 19 november om 12:00 uur is het webinar Omschakelen? JA! En de financiering dan? over het Investeringsfonds Duurzame Landbouw (IDL).

Tijdens dit webinar vertelt het Nationaal Groenfonds over de werking van het Investeringsfonds, geeft de beoordelingscommissie uitleg over de criteria en hun werk, komen agrariërs aan het woord over hun ervaringen met het IDL en praten we je bij over nieuwe omschakelplannen en de toegang tot het Investeringsfonds.

Ben je veehouder of akkerbouwer en heb je concrete plannen voor omschakeling om je bedrijf integraal te verduurzamen? Deze duurzame plannen halen de uitvoering vaak niet vanwege onzeker rendement, waardoor gangbare financiële ondersteuning niet mogelijk blijkt.

Hoe kun je wél omschakelen én de financiering goed regelen? Bij het Nationaal Groenfonds kun je de financiering vinden die een bank alleen je vaak niet kan leveren. Wij organiseren speciaal voor ondernemers zoals jij een webinar over ons Investeringsfonds Duurzame Landbouw. Samen financieel sterker.

Voor wie is het webinar?

  • Voor agrarische ondernemers met plannen om de bedrijfsvoering concreet te verduurzamen. Veehouder, akkerbouwer, teler; het IDL is er voor iedereen en tijdens het webinar hoor je meer over de opties voor jouw bedrijf(stak). 
  • Voor agrarische adviseurs
  • Voor (co)financiers in de agrarische sector
  • Voor overheden

Wanneer is het?

Het webinar is op vrijdag 19 november van 12:00-13:30 uur.

Wat kost het?

Het webinar is gratis te volgen.

Waar kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden door op de button Aanmelden te klikken en het formulier in te vullen.

Ik meld mij aan 

Meer weten?

Op de website van Nationaal Groenfonds staat meer informatie.

Ga naar www.nationaalgroenfonds.nl