Agenda

Regelmatig worden er evenementen georganiseerd rondom biologisch boeren, zoals voorlichtingsbijeenkomsten, demonstraties en excursies. 

Datum: Donderdag 25 maart 2021
Inloggen tussen: 19:55 en 20:00 uur
Start: 20:00 uur

Velddemonstraties

SPNA organiseert in opdracht van de provincie Groningen een drietal regionale velddemonstraties in Noord-Nederland. Doel van de demo’s is om ondernemers in hun eigen regio kennis te laten maken met de mogelijkheden van mechanische onkruidbestrijding, innovaties op dit gebied te laten zien en discussie in het veld te hebben over diverse aandachtspunten op het gebied van de mogelijkheden met de inzet van deze machines.

Programma

Er is op 4 maart 2021 een demo geweest bij SPNA op locatie Ebelsheerd. Tijdens deze dag zijn twee roterende schoffelmachines uitgeprobeerd op een perceel wintertarwe op de locatie Ebelsheerd van SPNA, de Carré Rotanet Control van Pool Agri en de APV RH 600 M1 van Kruse. Klik hier voor een voorproefje.

Op donderdagavond 25 maart willen we tijdens de ‘’Kennisdeler’’ ingaan op de aandachtspunten die belangrijk zijn bij eggen en daarnaast de werking van beide machines met u delen. Doel van de avond is de machines te bekijken doormiddel van het gemaakte filmmateriaal en gezamenlijk te discussiëren, onder leiding van Christoffel den Herder van Ceres Horti Advice, over de kansen en aandachtspunten van de machines in de diverse (gangbare) teelten.

Contact opnemen

Wilt u zich aanmelden voor één van de webinars of heeft u vragen? Neem dan contact op met de organisatoren!