Bijeenkomst biologische melkveehouderij, bij FrieslandCampina in Bedum

Op woensdag 30 november organiseren FrieslandCampina en de provincie Groningen een informatiebijeenkomst voor melkveehouders die zich willen oriënteren op omschakelen naar biologische landbouw. Op dit moment gaat het goed met de biologische melkstroom van FrieslandCampina. Bent u geïnteresseerd in de omschakeling naar biologisch en opzoek naar ondersteuning? Dan bent u van harte welkom. 

Over de bijeenkomst

De bijeenkomst is bedoeld voor melkveehouders die meer willen weten over wat een omschakeling naar biologisch inhoudt. FrieslandCampina neemt u mee in de strategie van de coöperatie: welke kansen liggen er voor de verwaarding van biologische melk. De provincie Groningen zal u informeren over welke mogelijkheden er zijn voor ondersteuning bij het omschakelen. Het is een vrijblijvende informatieve bijeenkomst om kennis te maken met biologisch. De bijeenkomst start om 13.45 uur en duurt tot 15.15 uur. Na de bijeenkomst kunt u nog een rondleiding krijgen door de fabriek.

Wat, waar, wanneer

De Informatiebijeenkomst biologische melkveehouderij wordt gehouden op de Productielocatie FrieslandCampina, Boterdiep Wz 45 te Bedum op woensdag 30 november. De inloop start om 13.30 uur. Na een rondleiding eindigen we de bijeenkomst om 16.15 uur.  

Aanmelden en meer informatie 

U kunt zich aanmelden bij Peter Brul p.brul@telfort.nl, kwartiermaker biologische landbouw provincie Groningen.